Lediga

tjänster

Jobba extra som produktionsmedarbetare

est mika:timing är ett företag som anlitas för att ta tiden på deltagare i motionslopp inom olika idrotter. Som en service till arrangörerna gör vi även förberedande arbete på vårt kontor i Kungsbacka.

Till detta arbete söker vi nu dig som är engagerad, noggrann och effektiv.

Som timanställd produktionsmedarbetare på est mika:timing arbetar dumed packning av deltagarnas startkuvert till evenemang samt scanning av våra tidtagningschip. Arbetsuppgifterna varierar mellan att packa/scanna stora events såsom Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon men det kan även vara för ett mindre triathlonlopp. Alla är lika viktiga.

Arbetet utförs oftast sittandes vid bord med dator och scanner som arbetsredskap. Arbetsuppgiften är en upprepande procedur som kräver fokus och noggrannhet för att resultatet ska bli rätt.

Arbetstider och antalet arbetstillfällen varierar från månad till månad beroende på antal produktioner och idrottsevenemang. Arbetstiden är till största delen förlagd på vardagar mellan 08.30-16.00 under perioden april-september. Arbetsplatsen är på vårt kontor i Kungsbacka.

Om du studerar eller har ett annat deltidsarbete tror vi att arbetet kan passa dig.

Möjlighet till ytterligare extraarbete med andra arbetsuppgifter under helger finns.

est mika:timing grundades 1997 och är idag Sveriges ledande helhetsleverantör inom tidtagning med kontor i Kungsbacka. Tillsammans med vårt moderbolag mika:timing har vi idag över 300 evenemang per år.

Läs mer på www.est.se

Om detta låter intressant vänligen skicka ditt CV samt personliga brev till jobb@est.se

Märk din ansökan: Ansökan Produktionsmedarbetare – ditt namn

Har du frågor gällande tjänsten, tveka inte att skicka ett mejl till jobb@est.se eller ring 010-198 14 00


est mika:timing AB

Tryckarevägen 16

434 37 Kungsbacka