OM OSS.

OM OSS

est och mika:timing var pionjärer vad gäller elektronisk RFID-baserad tidtagning och startade som olika företag under mitten av 90-talet. Sedan 1997 har båda varit nationella distributörer av ChampionChips tidtagningssystem och det var även här som samarbetet startade.

est blev en stor aktör på den skandinaviska marknaden och mika:timing blev stora både i Tyskland och internationellt och de båda hade ett tätt samarbete under lång tid. År 2009 köptes est upp av mika:timing vilket ledde till att mika:timing väl utvecklade och ledande tjänster även kunde erbjudas på den skandinaviska marknaden.

Vår egen utveckling av mjukvara är en av nycklarna till vår och våra kunders framgång. Genom den säkerställer vi att vi kan tillmötesgå de speciella och unika krav som varje evenemang kan ha.

Genom att ha olika tidtagningssystem som är fullt integrerade i vår mjukvara kan vi alltid garantera att vi har den bästa lösningen för våra kunders unika behov.

Vår produktportfölj utvecklas hela tiden och vi ser oss ständigt om efter nya tjänster för att utöka och förbättra vårt utbud.

est och mika:timing har idag över 60 heltidsanställda och över 200 deltidsanställda.

Tillsammans levererar vi våra tjänster till över 400 evenemang per år med hundra tusentals deltagare per år.

Vi är en helhetsleverantör inom tidtagning – Hur kan vi hjälpa er?

Mats Jirander

Managing Director

VD

est mika:timing AB

Tryckarevägen 16

434 37 Kungsbacka