Lediga

tjänster

Jobba extra med tidtagning på idrottsevenemang

est mika:timing är ett företag som anlitas för att ta tiden på deltagare i motionslopp inom olika idrotter. Vi är mest på lopp i Sverige, men även ute i Norden och tillsammans med våra tyska kollegor arbetar vi på lopp runt om i världen.

Nu söker vi dig som tycker om idrott, gillar att resa och som gärna tar eget ansvar i en varierande och händelserik miljö där du träffar många nya människor.

Som ”timer” hos est mika:timing får du efter utbildning i våra tidtagningstekniker möjlighet att åka med på idrottsevenemang runtom i Norden. Du kan komma att arbeta på stora events såsom Midnattsloppen, Göteborgsvarvet, Toughest och Stockholm Marathon men också på mindre, såsom ett mysigt triathlon på den bohuslänska kusten. På dessa evenemang hjälper du till med att lasta ur, sätta upp och kontrollera att tidtagningsutrustningen fungerar inför och under loppet. Efter avslutat evenemang blir din uppgift att plocka isär och lasta utrustningen för återresa till kontoret.

Förutom din sociala förmåga söker vi dig som har grundläggande kunskaper och intresse inom IT och teknik. En förutsättning för att klara av jobbet är att kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Det förekommer en hel del tunga lyft.

Körkort är ett krav.

Arbetstid och antalet arbetstillfällen varierar från månad till månad. Arbetet är främst förlagt till helger under perioden april-september. Övernattningar förekommer på vissa event.

Om du studerar och är ute efter ett extrajobb tror vi att det här jobbet kan passa dig.

Möjlighet till ytterligare extraarbete med andra arbetsuppgifter på vårt kontor under veckodagar finns.

est mika:timing grundades 1997 och är idag Sveriges ledande helhetsleverantör inom tidtagning med kontor i Kungsbacka. Tillsammans med vårt moderbolag mika:timing har vi idag över 300 evenemang per år. Läs mer på www.est.se

Om detta låter intressant vänligen skicka ditt CV samt personliga brev till jobb@est.se

Märk din ansökan: Ansökan Timer – ditt namn

Har du frågor gällande tjänsten, tveka inte att skicka ett mejl till jobb@est.se eller ring 010-198 14 00


est mika:timing AB

Tryckarevägen 16

434 37 Kungsbacka